vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenHerkansing voor jeugdschuttersdag in Duiven

Herkansing voor jeugdschuttersdag in Duiven

Op 4 juli was het met bijna 40 graden veel te warm, maar de jeugdschuttersdag van Schutterij Onderling Genoegen en Liemers Harmonie Duiven gaat er nu wel komen. Op zaterdag 17 oktober kunnen kinderen van 8 tot 16 jaar vanaf 14.00 uur in korte workshops kennismaken met vendelzwaaien, trommelen, handboog- en luchtgeweer schieten, blaasinstrumenten bespelen en exerceren met echte Lee Enfield geweren. het doel is om de jeugd van Duiven te interesseren voor schuttersactiviteiten en muziek maken.

De jeugdschuttersdag wordt ondersteund door MKB Duiven. Uit de opbrengst van de jaarlijkse MKB Rally 2015 is een cheque van maar liefst 950 euro geschonken aan het organisatiecomité. Eric Klappers, één van de organisatoren van de middag: “we zijn erg blij met deze bijdrage, het laat zien dat ons initiatief ook door de Duivense ondernemers belangrijk wordt gevonden. En het leeft, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Dat blijkt wel uit het feit dat we ongeveer 50 deelnemers hebben, en 30 vrijwilligers om de middag tot een succes te maken.”

De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarna het geleerde in praktijk wordt gebracht met een korte optocht door Duiven met medewerking van het jeugdorkest van LHD en de huldiging van de 1e Duivense jeugd-koning en koningin, die in de optocht een speciaal plekje krijgen in een koets met pony.

Meedoen is nog mogelijk maar wees er snel bij: tot en met 16 oktober kunnen kinderen zich aanmelden door hun naam en leeftijd te mailen naar jeugd@ogduiven.nl waarna ze alle informatie ontvangen. Meer informatie en het programma is te vinden op www.ogduiven.nl. Doe mee! Join LHD &OG.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties