zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenJongerensoos Rinoceros en De Deurdreiers organiseren Manege Feesten

Jongerensoos Rinoceros en De Deurdreiers organiseren Manege Feesten

Groessense verenigingen bundelen krachten

In Groessen weten verenigingen elkaar vaak te vinden voor gezamenlijke activiteiten. Dit keer sluiten Jongerensoos Rinoceros en carnavalsvereniging De Deurdreiers elkaar in de armen. Samen blazen ze in het weekend van 8 en 9 juni nieuw leven in de vroegere Manege Feesten.

Locatie is de voormalige Manege De Landsmaat in Den Oldenhoek in Groessen. Deze staat vanwege de mogelijke doortrekking van de A15 op de nominatie om gesloopt te worden. Wanneer dat gaat gebeuren, is niet bekend en daarom kan de grote hal dit keer worden omgetoverd tot feestlocatie.

Op zaterdagavond 8 juni transformeert De Landsmaat tot een groot indoor strand voor een Beachparty XXL. Populaire acts zoals De Paloma’s, Beatcrooks en DJ Robin verzorgen de optredens. Het belooft een spetterende avond te worden. De tent is open om 19:30.

Voor de zondagmiddag 9 juni is er een gloednieuw evenement bedacht, het ‘Groessens podium’. Dit is een feestelijk evenement boordevol muziek, dans en cabaret. Lokale verenigingen zoals muziekvereniging St. Andries, Drumfanfare EMM, Showband KDO en de dansgarde van De Deurdreiers verzorgen de optredens. De feestelijke middag wordt om 13:00 geopend door de Hoornblazers. En daar houdt het niet bij op. Ook de Dieseltrekkers, Erik & Silke en een spetterende cabaretact – die nog geheim blijft – betreden het podium.

Voor de zaterdag zijn kaartjes verkrijgbaar via de website www.rinocerosgroessen.nl. De zondag is gratis toegankelijk. De organisatie mikt het een veelzijdige programma op alle leeftijden. Voor de allerjongsten is er die zondagmiddag een springkussen en vermaak verzorgd door – ook al uit Groessen – Scouting Groessen, Judovereniging Groessen en het Kindercomité.

Jongerensoos Rinoceros en carnavalsvereniging De Deurdreiers willen met dit evenement de sfeer van de vroegere Manege Feesten in ere herstellen en vooral laten herbeleven. Dit allemaal in het jaar dat carnavalsvereniging De Deurdreiers hun 66 jarige jubileum vieren.

Meer informatie en tickets: www.rinocerosgroessen.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties