Kerstdemonstratie op dinsdag 10 december 2019; organisatie Groei en Bloei afd. Liemers

58 Views

Kerstdemonstratie Groei en Bloei – dinsdag 10 december

Dit jaar organiseert Groei&Bloei – Liemers weer een kerstdemonstratie voor iedereen: leden en niet-leden. Wij hebben meesterbinder, Lily Beelen, gevraagd deze avond voor ons te verzorgen.

Wat kunt u zoal verwachten? Lily zal deze avond aan ons demonstreren hoe zij haar bloemstukken opbouwt, wat voor materiaal zij gebruikt, hoe zij schikt. Haar bloemstukken staan 10 december allemaal in het teken van de komende kerst. Vervolgens worden alle arrangementen die zij deze avond voor ons maakt, verloot onder de aanwezigen.

Lily Beelen heeft meer dan 28 jaar ervaring met bloemschikken en mag zich sinds 1990 meesterbinder noemen. Zij werkte bij diverse bloemisterijen, geeft workshops, houdt florale demonstraties en maakt versieringen voor speciale gelegenheden. In 2015 won zijn de Flowercup.

De avond wordt zoals gebruikelijk gehouden in zalencentrum Staring, Grietakkers 3 in Zevenaar. De zaal is vanaf 19.30 uur open. De entreeprijs voor deze avond is €4 voor leden en €7 voor niet leden. Dit is inclusief entree, koffie/thee en 1 lootje voor de verloten van de gemaakte kerststukken.
Het belooft een gezellige avond te worden; kom en laat u verrassen!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!