maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenLiemers Harmonie Duiven benoemt Toon Verschore tot erelid

Liemers Harmonie Duiven benoemt Toon Verschore tot erelid

Toon Verschore is zaterdagavond benoemd tot erelid van Liemers Harmonie Duiven. Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de feestavond van de muziekvereniging uit Duiven. Toon Verschore zette zich jarenlang in voor de onlangs beëindigde Taptoe Duiven. Hij nam tevens zitting in het bestuur, hielp bij de totstandkoming van het verenigingsgebouw en heeft zich ontfermt over de muziekbibliotheek.

Tijdens de feestavond werden ook vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. Antoine Bouwmeester en Marianne Mayer waren beiden 12,5 jaar lid. Marion van Thielen en Kees Luijkx waren beiden 25 jaar lid en Bep Snijders was 40 jaar lid van Liemers Harmonie Duiven. Alle jubilarissen kregen een speldje en een bos bloemen van voorzitter Wim Kersten als dank voor hun jarenlange lidmaatschap.

Wim Kersten onthulde ook het nieuwe logo van Liemers Harmonie Duiven. Het nieuwe logo beeldt twee duiven uit rond een rode kern met de tekst Liemers Harmonie Duiven. Het nieuwe logo is helemaal van deze tijd, gebruikmakend van de rood/blauwe kleuren die ook in het oude logo verwerkt waren. Het logo is een ontwerp van Patricia Bosveld, zelfstandig grafisch ontwerper uit Arnhem. Het logo is te zien op de website van Liemers Harmonie Duiven, www.liemersharmonie.nl, die ook in een nieuw jasje is gestoken.

Op de foto vanaf links:

Toon en Kinie Verschore; Marianne Mayer, Antoine Bouwmeester (beide 12,5 jaar lid), Marion van Thielen (25 jaar lid), Bep Snijders (40 jaar lid) en voorzitter Wim Kersten. Op de foto ontbreekt Kees Luijkx (25 jaar lid).

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties