zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioNieuwe activiteit voor moeder en baby: Fitdankbaby

Nieuwe activiteit voor moeder en baby: Fitdankbaby

Fitdankbaby wordt gegeven door Charissa Kruisenga. Ze vertelt hierover:

Het Fitdankbaby®concept is een cursus voor mama’s met baby’s tussen de 3 en 8 maanden. Je komt samen met je baby sporten om jouw lichaam weer in vorm te brengen. Ons programma zorgt voor een betere conditie, we trainen de probleemzones (benen, billen en buik) en hebben veel aandacht voor het verbeteren van de houding en voor het stretchen van de spieren die in het dagelijks leven op spanning staan. Ook leren wij je op een verantwoorde manier te tillen en opstaan, hierdoor is de training functioneel en afgestemd op de algemene dagelijkse levensverrichtingen . Belangrijk is het oefenen in het weer leren aanspannen van de bekkenbodemspieren, je krijgt oefeningen mee voor thuis en ook tijdens de training is er veel aandacht voor.

Het leuke van deze cursus is dat je baby mee komt sporten. Natuurlijk hebben we ook oefeningen voor je baby, we zingen liedjes en doen spelletjes die de ontwikkeling ondersteunen en bevorderen. De oefeningen kun je ook thuis doen. We zorgen ervoor dat je altijd contact maakt met je baby, waardoor je bijna zou vergeten dat je aan het sporten bent. De cursus wordt gegeven aan een kleine groep zodat we iedere mama en haar baby individuele aandacht kunnen geven. Mama’s hebben de gelegenheid om voor en na de les ervaringen met elkaar uit te wisselen en gezellig te kletsen.

De cursus duurt 8 weken, moeder en baby kunnen een enkele cursus of een aantal cursussen achter elkaar volgen. Ter introductie van de cursus wordt momenteel vrijblijvend een gratis proefles gegeven.

Van juli tot oktober geef ik ook Baby-Outdoor. Daar gaat mama buiten sporten, de baby is in de buggy en mama krijgt bootcamp oefeningen, in combinatie met wandelen achter de buggy. Deze les is geschikt voor mama’s met baby’s van 6 tot 18 maanden,

Voor meer informatie: www.live4fit.nl

De eerst volgende les start op 3 juni om 13:00 of vanaf augustus 2016 bij De Linde Geboortecentrum, Didamseweg 94, 6902 PE , Zevenaar of vanaf juli outdoor om 14:45 bij De Breuly Zevenaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties