maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgOnlinesessie fietsstimulering voor werkgevers

Onlinesessie fietsstimulering voor werkgevers

Om werkgevers uit De Liemers en Arnhem bij te praten over de huidige ontwikkelingen, kansen en uitdagingen, en fiscale regelingen op het gebied van fietsstimulering organiseren A12 Slim Reizen en platform Gaon op dinsdag 21 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur een online inspiratiesessie. De bijeenkomst is gratis. Werkgevers kunnen zich aanmelden via de website van A12 Slim Reizen of via het aanmeldformulier.

Fietsen is gezond, duurzaam en draagt bij aan minder auto’s op de weg en op de parkeerplaats. Veel werkgevers willen dan ook graag meer medewerkers op de fiets krijgen. Binnen vrijwel iedere organisatie is winst te behalen: veel medewerkers die binnen 10 kilometer van het werk wonen, komen met de auto naar het werk. Hoe krijg je meer medewerkers op de fiets? Aan welke knoppen kun je draaien?

Praktische handvaten
Mobiliteitsmakelaars Marc Kemink van A12 Slim Reizen en Peter Rossewij van Platform Gaon geven praktische handvatten om nu te starten of door te pakken met fietsbeleid, voorzieningen en stimuleringsacties. Fiscalist Heleen Elbert geeft hierbij toelichting op de verschillende regelingen, zodat werkgevers na afloop van de online inspiratiesessie kunnen bepalen welke regeling voor hun organisatie fiscaal het meest aantrekkelijk is.

Deelname is gratis. Werkgevers kunnen zich aanmelden via de website van A12 Slim Reizen of via het aanmeldformulier.

A12 Slim Reizen + platform Gaon

Deze online inspiratiesessie is een initiatief van A12 Slim Reizen en het platform Goan. In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit De Liemers en Arnhem samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens. Het project A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

Het platform Gaon biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in de Achterhoek kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.

Foto: Studio38c

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties