Paul Mulder in Filmhuis Zevenaar

12 Views

Na lange tijd presenteert Filmhuis Zevenaar weer een Podium programma. Dit keer met niemand minder dan Paul Mulder. Op zondag 28 november om 11.00 uur mag hij het spits afbijten met een solo optreden, waarbij hij ongetwijfeld weer nieuwe songs ten gehore gaat brengen. Paul toert al jaren door het Liemerse land en is een bekend troubadour. Hij zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en Liemerse streektaal. Kortom hoog tijd om naar deze bijzondere ochtend in Filmhuis Zevenaar te komen.

Achtergrond informatie Paul Mulder
Paul is geboren in het Gelderse Tolkamer, waar het in die tijd een pleisterplaats was voor binnenschippers. Daardoor was er een rijk caféleven. De ouders van Paul hadden een café en mede door de jukebox werd muziek hem met de paplepel ingegeven. In zijn liedjes wisselen humor en ernst elkaar af. Er worden uiteenlopende zaken bezongen zoals (on)mogelijke liefdes, de eeuwige strijd tussen seksen, opa en oma uut Spiek en natuurlijk… de jukebox!

Het optreden op zondag 28 november zal om 11.00 uur beginnen en de prijs is €15,= inclusief een consumptie. Donateurs betalen slechts € 12,50. Kaarten zijn online te bestellen via www.filmhuiszevenaar.nl

Locatie: Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27 te Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!