zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgPersbericht 3 veren wandeltocht 2023

Persbericht 3 veren wandeltocht 2023

Vanwaar de naamgeving van deze wandeltocht? Bij het bewandelen van zelfs de kortste afstand van 10 kilometer moet gebruik gemaakt worden van drie veerponten! De autopont Doornenburg-Pannerden over het Pannerdens Kanaal, het fiets-/voetveertje Doornenburg-Millingerwaard over de Waal en het iets grotere fiets-/voetveer Millingen a/d Rijn-Pannerden over de Rijn. Een bijzondere wandeltocht die uniek is voor Nederland! Om deze reden ook een leuke tocht voor niet-reguliere wandelaars die deze dagen een mooi ommetje kunnen lopen met onderweg ook gezellige rustpunten in Millingen a/d Rijn, Tolkamer of Pannerden.

De keuze is op zaterdag of zondag de goed uitgepijlde routes van 10, 20, 30 of 40 km te bewandelen waarbij water (de Rijn, het Pannerdens Kanaal, de Waal en de Bijland) en natuur (de Millingerwaard en de Rijnstrangen) centraal staan. Wat wil je als wandelaar nog meer?

De kosten voor deelname bedragen voor leden van de KWBN € 3,50 en voor niet-leden € 4,50. Dit exclusief de kosten van de drie pontkaartjes (€ 4,50). Contant of met pin te betalen bij het startbureau.

Start en inschrijving voor deze wandeling kan beide dagen vanaf 8.00u bij:
– Café/zaal De Dijk, Rijnstraat 6, Pannerden
– IJssalon Clevers, Rijndijk 6, Millingen a/d Rijn

Wij hopen u op een van deze dagen te kunnen begroeten!!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties