Quentin Blake in de bibliotheek

21 Views

De tekeningen van Quentin Blake heb je vast wel eens gezien! Hij tekende de GVR en Matilda bij de verhalen van Roald Dahl. In Bibliotheek Montferland komt een mini-expositie over Quentin Blake. Bij de expositie kan je twee workshops volgen.

Blake werkte jarenlang samen met Roald Dahl. De expositie gaat over deze samenwerking, maar ook over de samenwerking met andere schrijvers. Kom tussen 27 augustus en 11 september kijken in Bibliotheek Didam. Vanaf 13 september tot 4 oktober staat de expo in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Wil jij net als Quentin Blake grappige tekeningen maken? Kom dan naar de workshop ‘Monsterlijke tekeningen’. In de andere workshop ‘Gruwelijke verhalen’ schrijf je zelf een griezelverhaal bij een tekening.

‘Monsterlijke tekeningen’ is op woensdag 11 september in Bibliotheek ’s-Heerenberg en op woensdag 25 september in Bibliotheek Didam. De workshops zijn van 15:00 – 16:00 uur.

‘Gruwelijke verhalen’ is op woensdag 11 september van 15:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Didam en zaterdag 14 september van 11:00- 12:00 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.

Aanmelden voor de workshops kan vóór 6 september in de bibliotheek. Ook een mail naar info@bibliotheekmontferland.nl  is prima of bel naar 0316 – 221184. De workshops zijn gratis!

Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekmontferland.nl/quentin-blake

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!