maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenRotary -> speeddaten met professionals

Rotary -> speeddaten met professionals

Speeddaten met professionals

 

Op 16 maart aanstaande organiseren de 3 Rotary Clubs Duiven, Zevenaar en Arnhem-IJssel in samenwerking met het Candea College (Duiven), het Liemers College (Zevenaar), het Beekdal Lyceum (Arnhem), het Stedelijk Gymnasium Arnhem, het Lorentz Lyceum (Arnhem) en het Olympus College (Arnhem) een informatieavond waarbij zo’n 300 leerlingen in speeddates in gesprek gaan met ongeveer 80 professionals uit diverse beroepsgroepen.

Vorig jaar werd deze speeddate avond voor het eerst sinds de Corona pandemie weer georganiseerd en het was direct weer een succes. De leerlingen die nog niet exact weten welke studiekeuze ze moeten maken gaan in gesprek met ervaren professionals over opleiding, uitdagingen en ervaringen. Sommige leerlingen komen alleen, maar velen worden ook vergezeld door hun ouders. De leerlingen gaan huiswaarts met extra info waarmee ze een gemotiveerde keuze kunnen maken.

Voor de professionals is het een intensieve avond waarbij ze ruim 3 uur in gesprek zijn met geïnteresseerden, die ze het hemd van hun lijf vragen. De avond vindt plaats bij Van der Valk Hotel Duiven

Het evenement is afgelopen jaar door Rotary district Oost tot een van de 5 prijswinnaars van de “Rotary Jeugdstimuleringsprijs” uitgeroepen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties