Website Landgoed Huis Sevenaer in een compleet nieuw jasje

68 Views

Met trots introduceert het landgoed haar nieuwe eigentijdse website. De content is in een compleet nieuw jasje gegoten en op een eenvoudiger en overzichtelijkere manier toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Landgoed Huis Sevenaer timmert sinds enige tijd letterlijk en figuurlijk flink aan de weg. Van de 23 rijksmonumenten is inmiddels het nodige gerestaureerd en de zichtbaarheid van het landgoed is al aardig vergroot. Dit niet alleen om haar bestaansrecht te bekrachtigen, maar juist ook om aan een breder publiek te laten zien hoe bijzonder, waardevol en breed toepasbaar het ‘duurzame ecologische concept’ van het landgoed is. Eén van de communicatiemiddelen die hiervoor ingezet wordt is een aansprekende, informatieve website.

Op de website vindt u informatie over het verleden, heden en de toekomst van deze unieke biologische kasteelboerderij in hartje Zevenaar. Actuele informatie in de landgoed agenda, nieuws en de verkoop van biologische producten in moestuin Deelhoven. Pagina`s als: op het landgoed, over het landgoed, over de jonkheer en onze vrijwilligers, met wetenswaardigheden.

Lees het verhaal van Landgoed Huis Sevenaer op www.huissevenaer.nl en volg ons op Facebook @landgoedhuissevenaer voor actuele ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!