Ik wil adverteren

Liemers Actueel bereikt wekelijks duizenden mensen in en buiten de Liemers. Wij laten u graag meeprofiteren.

In het voorjaar van 2015 lanceerden we Liemersactueel.nl. Een modern en innovatief web portaal voor en door de Liemers. Met een groot aantal mensen uit de Liemers zorgen we dat de dagelijkse nieuws-stroom, leuke blogs en video’s online worden gezet. Via de sociale media delen we onze content. Ook die van bedrijven.

 

Nu we de balans op hebben gemaakt, blijkt dat het bereik van dit Liemerse online platform gigantisch is. Berichten worden soms duizenden keren bekeken. Er is echt een Liemerse community ontstaan. De Liemers en Liemers Actueel zijn hot!
Dat betekent dat we nu ook volgende stappen gaan zetten. Om onze diensten te professionaliseren en vooral om bedrijven te laten meeprofiteren van de exposure die we krijgen. Een advertentie op Liemers Actueel heeft een enorm bereik op een moderne manier. Het nieuwe adverteren! Daarbij biedt online adverteren volop mogelijkheden om ook de eigen sociale media of website er aan te koppelen. We kunnen elkaar versterken.

 

Even wat cijfers om deze mooie beweringen te onderbouwen.  In april 2016 trok Liemers Actueel ruim 12.000 bezoekers. Goed scorende artikelen worden soms meer dan tweeduizend keer bekeken. Een gemiddelde pagina duizend keer. Omdat je als adverteerder niet gekoppeld bent aan een enkel bericht, bereik je een veelvoud van de aantallen die hierboven genoemd worden.

 

Na een pilotfase stellen we nu bedrijven in de gelegenheid om te adverteren op ons webportal. Het aardige is dat we de cijfers gaan meten! We hebben een ‘advertentiemenukaart’ samengesteld met speciale prijzen die we tot 1 november hanteren.

  • Verenigingen en stichtingen blijven gratis gebruik maken van onze diensten
  • Een commercieel nieuwsartikel in de nieuwsrubriek kost per plaatsing 50 euro

 

Advertenties kunnen we op verschillende plekken kwijt. Dit in overleg met u! Wanneer u overal zichtbaar wilt zijn dan gelden de volgende kennismakingsprijzen tot 1 november:

  • De prijzen van een advertentie boven aan de pagina (direct zichtbaar bij openen van de site) variëren deze speciale periode van 100 euro per maand, 250 euro per kwartaal, 450 euro voor een half jaar. We hebben plekken die ook bij het mobiele bezoek hoog scoren.
  • Daarnaast zijn er advertentiemogelijkheden elders op de pagina (maand: 85 euro, kwartaal: 225 euro, half jaar: 400 euro).
  • Wil je origineel voor de dag komen, dan kun je ook op de plek van de advertentie een kort filmpje plaatsen. Die mag je zelf aanleveren of via een kortingsprijs door ons professioneel laten maken

 

Hierbij nodigen wij u van harte uit om de mogelijkheden van Liemers Actueel te benutten, gebruik te maken van onze expertise op social media en met uw bedrijf op LiemersActueel.nl te adverteren.

Uw bedrijf in de spotlight? Stuur ons dan een mailtje op info@liemersactueel.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!

Lees de Liemers Helemaal Goed! Courant online