zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeIk wil adverteren

Ik wil adverteren

Liemers Actueel bereikt wekelijks duizenden mensen in en buiten de Liemers. Wij laten u graag meeprofiteren.

In het voorjaar van 2015 lanceerden we Liemersactueel.nl. Een modern en innovatief web portaal voor en door de Liemers. Met een groot aantal mensen uit de Liemers zorgen we dat de dagelijkse nieuws-stroom, leuke blogs en video’s online worden gezet. Via de sociale media delen we onze content. Ook die van bedrijven.

Nu we de balans op hebben gemaakt, blijkt dat het bereik van dit Liemerse online platform gigantisch is. Berichten worden soms duizenden keren bekeken. Er is echt een Liemerse community ontstaan. De Liemers en Liemers Actueel zijn hot! Om ook bedrijven mee te laten profiteren van deze exposure kunnen zij advertenties plaatsen. Een advertentie op Liemers Actueel heeft een enorm bereik op een moderne manier. Het nieuwe adverteren! Daarbij biedt online adverteren volop mogelijkheden om ook de eigen sociale media of website er aan te koppelen. We kunnen elkaar versterken.

Even wat cijfers om deze mooie beweringen te onderbouwen. Per maand trekt Liemers Actueel ruim 12.000 bezoekers. Goed scorende artikelen worden soms meer dan tweeduizend keer bekeken. Een gemiddelde pagina duizend keer. Omdat je als adverteerder niet gekoppeld bent aan een enkel bericht, bereik je een veelvoud van de aantallen die hierboven genoemd worden.

Uw bedrijf in de spotlight? Stuur ons dan een mailtje op info@liemersactueel.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact op