zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioAlle ins and outs over het persoonsgebonden budget

Alle ins and outs over het persoonsgebonden budget

Op dinsdag 28 juni 2016 zijn er twee bijeenkomsten voor inwoners van Westervoort over het thema persoongebonden budget (pgb). Dit is een initiatief van het Goed voor elkaar team Westervoort, in samenwerking met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en Per Saldo (de belangenverenging van en voor mensen met een pgb). Deze organisaties geven in een sessie van twee uur informatie over: Wat een pgb is, hoe het werkt in de praktijk, voor wie is het geschikt, hoe het proces van aanvragen verloopt en ook hoe het traject er daarna uitziet. Maar ook over hoe het werkt met de eigen bijdrage en het Persoonlijk zorgplan. Aan het eind van de bijeenkomst is er ruimte voor persoonlijke vragen en liggen er informatiefolders klaar.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor inwoners die een pgb overwegen of al een pgb hebben. Ook niet professionele zorgverleners die zorg willen gaan verlenen of dit overwegen, zijn welkom.

Er zijn twee sessies gepland, in het gemeentehuis van Westervoort:

  • 15:00 tot 17:00 uur
  • 19:00 tot 21:00 uur

Inwoners kunnen dus zelf een voorkeur aangeven, voor het tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Aanmelden/meer info

Inwoners kunnen zich tot 26 juni 2016 aanmelden via een e-mail naar: goedvoorelkaar@westervoort.nl of telefoonnummer (026) 317 99 11. Vergeet niet te noemen om welke van de twee sessies het gaat.

Alle inwoners die zich hebben aangemeld krijgen een bevestiging.

Vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Rik Hollak of Christa Falhaber van het Goed voor elkaar team Westervoort. Het e-mailadres en het telefoonnummer staan hierboven vermeld.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties