donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenBert Timmer Memorial Loop zoekt goed doel

Bert Timmer Memorial Loop zoekt goed doel

De vierde door loopgroep FRoS georganiseerde Bert Timmer Memorial Loop zal dit jaar plaatsvinden op zondag, 4 september in het Horsterpark. Zoals elk jaar gaat ook dit jaar de opbrengst naar een lokaal goed doel.  Voorgaande jaren benaderde de organisatie  zelf een lokale instantie om een schenking te verrichten. Dit jaar pakt de loopgroep FRoS het totaal anders aan.

‘Er zijn zoveel goede doelen en om dan elke keer het beste of het meest noodzakelijk eruit  te halen is gewoon lastig. Ons bereik kan hierin  te gering zijn’, aldus de organisatie. Daarom roepen de organisatoren van de BTML  op om organisaties, instellingen, stichtingen of maatschappelijke initiatieven  in de gemeentes Duiven en Westervoort zich aan te melden  als het goede doel voor 2016. De voorgaande jaren gingen de gelden naar de Nederlandse Hartstichting, AED netwerk Duiven en Stichting reddingshonden RHWW.

Uiteraard moet het goede doel voldoen aan een aantal criteria. De belangrijkste criteria zijn dat de gelden lokaal moeten worden besteed én het een algemeen  maatschappelijk doel moet dienen. De organisatie laat nog weten, dat er geen geld wordt overgemaakt maar dat de opbrengst echt besteedt  moet worden aan artikelen die een bijdrage  leveren aan het algemeen welzijn.

Als uw organisatie  voor 2016 in aanmerking wilt komen voor het goede doel , mail uw uitgebreide motivatie dan naar:  btml.info@gmail.com. De organisatie neemt contact met u op.  Medio maart zal een definitieve keuze gemaakt worden.

 

Foto: BTML, Rob Jansen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties