Bike & Run – Topsport uit de Liemers

26 Views

Zondag 6 november met topatleten in de Turmac Cultuurfabriek

De Liemers heeft een keur aan goede atleten. Topsporters die de afgelopen tijd grote prestaties hebben neergezet in binnen- en buitenland. Hoog tijd om deze atleten eens goed in de schijnwerpers te zetten. Dat doen we op zondagmiddag 6 november met een groots opgezet (sport)evenement in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Het wordt een  bijzondere middag met sportieve medewerking van bekende atleten, coaches en andere kopstukken uit de Liemerse sportwereld. Daarvoor zijn een aantal grote namen gestrikt, o.a.:

 

Koen Bouwman (Jumbo Visma wielerploeg) – etappe winnaar in de Giro d ’Italia 2022

Famke Heinst (AV de Liemers) – zilver NK 3000 m steeple

Daan Reintjes (AV de Liemers) – lange afstandsloper

Marcella Herzog  (AV Running 2000) – Winnaar NK 10.000 m

Noortje van Bindsbergen (AV de Liemers) – kogelstoten en speerwerpen

Marcel van Huissteden (handbiketeam Klimmendaal) – brons NK tijdrijden

Herman Brinkhoff (VOW)organisator nationale en internationale wielerkoersen

Titus Fierkens (Running Team Liemers) – succesvol trainer/coach atletiek

 

Wat staat er op het programma? Interviews met atleten, sportfilms en spannende wedstrijdreportages, meet & greet met de atleten, workshops en clinics en natuurlijk veel sportinformatie op allerlei gebied. De films worden vertoond op het grote doek in de prachtige zalen van het Filmhuis Zevenaar, dat samen met Bike & Run Zevenaar en Running Team Liemers de organisatie verzorgt.

 

De interviews worden gedaan door journalist Eric Klop (Achterhoek Nieuws) en de presentatie is in handen van Ronald Straatman (Dansstudio Vida). Muzikale omlijsting door de Liemerse troubadour en wielerfanaat Joop Boxstart.

 

Een vol en sportief topprogramma op de zondagmiddag dat extra aantrekkelijk wordt gemaakt met een speciaal horeca aanbod van Grand café HAL 12 in de Turmac.

Dus volg je Liemerse sporthart en kom allemaal  naar het Turmac Topsport Event op zondag 6 november!

 

Toegang is €12,50 – voor meer informatie en bestellen van kaarten ga je naar https://filmhuiszevenaar.nl/movies/bike-run-topsport-uit-de-liemers/ of kom naar de kassa van het Filmhuis in de Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27, Zevenaar tel. 0316 – 344250.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!