zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeBlogger Gemma Tiedink-KoningBlog Gemma Tiedink-Koning | Koudwatervrees en vuurdoop

Blog Gemma Tiedink-Koning | Koudwatervrees en vuurdoop

Veel inwoners van De Liemers namen op 1 januari jl. een duik. Plonzend het nieuwe jaar in kan natuurlijk in elk watertje en water heeft De Liemers genoeg. Maar wil je kans maken op een mooie muts en gratis erwtensoep, dan doe je mee aan een georganiseerde nieuwjaarsduik. Dat kon in Westervoort, Loo en Didam.

Zwemmen in een chloorbad doe ik voor de kinderen en in de zee alleen als er geen ander water voorhanden is. Maar ’s zomers ben ik een van de eerste die het zoete natuurwater test. Koud douchen daarentegen, daar gruwel ik van. En toch voelde ik gelijk; ik doe het! toen mijn dochter begin van de middag (ja het was laat) naast mijn bed stond en voorstelde: ‘Ga je mee, we gaan de nieuwjaarsduik doen.’

Even iets anders: heb jij dat ook? Je mailbox vol met seminar dit, training dat en workshop zo. Ik wel en omdat ik niet graag stil sta, laat ik er ook wel eens een kosten–baten analyse op los. Zo overwoog ik mediatraining voor het nieuwe jaar.

En dan sta je daar, net uit bed, in je badpak, op je blote voeten op het koude zand, met een microfoon onder je neus: ‘Wat vind jij van….?’. Die zag ik effe niet aankomen. Maar een vuurdoop kan een effectieve training zijn en koudwatervrees, daar heb ik ook geen last van. Een frisse start dus van 2016.

Ik hoop voor alle ‘Liemersen’ een verfrissend jaar.

Foto: Willy Demon, www.0316duiven.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties