zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regio'Dijken, smalle weggetjes en koetjes'

‘Dijken, smalle weggetjes en koetjes’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Laurens Reijmer. Ik woon in Oud-Zevenaar en ben eigenaar van ’t Centrum Reijmer.”

Bedrijf?
“Voordat ik eigenaar werd van ’t Centrum, was ik internationaal vrachtwagenchauffeur. Ik heb vaak genoeg in horecagelegenheden vertoefd. Toen ik eenmaal een relatie kreeg en settelde, wilde ik een truckersrestaurant beginnen. Dat was helaas niet haalbaar in deze omgeving. Mijn oog is op het ’t Centrum gevallen en samen met mijn broer heb ik het bedrijf, inmiddels 23 jaar geleden, gekocht. Een restaurant en zalencentrum in één. Ik ben nu vooral druk met het afspreken van feesten, partijen, catering en evenementen.”

Vrije tijd?
“Als ik wat vrije tijd heb, ga ik graag vissen of pak ik een terrasje. Ook vind ik het leuk om aan projecten te werken in de schuur, zoals een BBQ-smoker, pizzaoven, of ijscokar.”

De Liemers?
“Ik ben geboren en getogen in De Liemers. Dit is waar ik als kleine jongen ben opgegroeid. De dijken, smalle weggetjes, koetjes in de wei en vriendelijke mensen: dat maakt deze regio uniek.”

Mooiste plekje?
“Ik heb veel herinneringen aan het Rijnstrangengebied. Vroeger viste ik daar vaak of ging ik crossen op de brommer. Mijn vrienden en ik waren bijna altijd te vinden bij ‘het gat van Nieuwenhuis,’ zoals dat toen heette. In de zomer zwommen we er ook.”

De Liemers Helemaal Goed?
“Ik ben al lang partner van De Liemers Helemaal Goed. Logistiek gezien is het soms een lastig verhaal, maar lokaal samenwerken is belangrijk.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties