zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDuivense ondernemersprijzen voor Groene Schuur en Autoservice Willemsen

Duivense ondernemersprijzen voor Groene Schuur en Autoservice Willemsen

Anja en Ferdinand Eeuwes van De Groene Schuur in Groessen zijn de winnaars van de verkiezing van de ‘Westerveld en Vossers Accountants en Belastingadviseurs Duivense Ondernemer van het Jaar 2022’. De verkiezing van de ‘Spiegel & Reflex Starter van het jaar 2022’ is gewonnen door Walter en Marieke Willemsen met hun Autoservice Willemsen.

Dit werd donderdagavond 12 januari jl. bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven in een volgepakte Zaal Gieling. Het was voor het eerst sinds twee jaar dat de uitreiking van de prijzen niet hoefde te worden uitgesteld vanwege corona. Tijdens de avond bedankte MKB Duiven-voorzitter Theo de Reus de Rabobank, die de ondernemersverkiezing negentien jaar gesponsord heeft. Westerveld en Vossers Accountants en Belastingadviseurs neemt het stokje over.

Ferdinand en Anja Eeuwes kregen uit handen van burgemeester Huub Hieltjes een beeld van de Duivense beeldhouwer Will Schropp. De prijs voor Marieke en Walter Willemsen was een beeld van kunstenaar Maarten van der Geest, dat werd uitgereikt door Jeroen en Levine van de Pavert die vorig jaar ondernemer van het jaar werden. Marieke en Walter ontvingen ook een coachingstraject bij Spiegel & Reflex Opleidingen.

Volgens de jury komt in De Groene Schuur samen wat van een goede onderneming een uitstekende onderneming maakt, namelijk “innovatie en productontwikkeling, hard werken en geloof in eigen kunnen, weten hoe je je moet verkopen en blijven leren”. Ook roemt de jury Anja en Ferdinand Eeuwes voor hun inzet voor plattelandsontwikkeling. Ferdinand reageerde verrast en zeer verheugd op de uitverkiezing: “We hebben het altijd met heel veel plezier gedaan en we gaan met heel veel plezier verder.”

Autoservice Willemsen onderscheidt zich volgens de jury van de startersprijs door “passie, doorzettingsvermogen, creativiteit en denken en werken vanuit de klant”. Ook Walter Willemsen was opgetogen: “We vechten er hard voor en wij zijn superblij dat het zo gewaardeerd wordt”.

 

 

Fotobijschrift; De winnaars van de Duivense ondernemersverkiezingen met burgemeester Huub Hieltjes. V.l.n.r.: Walter en Marieke Willemsen, Huub Hieltjes en Ferdinand en Anja Eeuwes.

Fotograaf; René Nijhuis Fotografie

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties