zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBehoefte-inventarisatie glasvezel op bedrijventerreinen in Zevenaar

Behoefte-inventarisatie glasvezel op bedrijventerreinen in Zevenaar

“Eindelijk is het zover! Lindus is samen met een groep Zevenaarse ondernemers, de gemeente Zevenaar en KPN tot een mooi aanbod gekomen. Een collectieve aanpak van glasvezelaanleg op maar liefst 4 terreinen tegelijk ligt nu binnen handbereik. Wij zijn als Lindus trots op dit behaalde resultaat. Voor Lindus is dit een eerste aanzet tot het “verglazen” van alle Liemerse bedrijventerreinen. De terreinen die nog niet over glas beschikken (ongeveer 30), zijn wat ons betreft na dit traject ook aan de beurt. De voorwaarde hiervoor is wel dat deze behoefte-inventarisatie succesvol afgerond wordt. Dit zie ik vol goede moed tegemoet.” Aldus voorzitter van Lindus Henk Dekker.

Vanaf 1 november a.s. begint de gezamenlijke behoefte-inventarisatie, een zogenaamde vraagbundeling, voor de aanleg van een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Zevenaar (Mercurion, Tatelaar, Hengelder en 7Poort). Lindus organiseert samen met de gemeente Zevenaar, Kremer ICT & Telecom en de deelnemende providers twee informatieavonden. Deze bijeenkomsten staan in het teken van de voorwaarden van de vraagbundeling, de planning en wat er komt kijken bij de aanleg van een glasvezelnetwerk. Ook zal uitleg gegeven worden over de rol van Lindus, KPN en Kremer ICT & Telecom.

De eerste avond vindt plaats op maandag 14 november 2016, vanaf 18.30 uur bij Cito Benelux, Hengelder 56, 6902 PA  Zevenaar, de tweede avond vindt ook vanaf 18.30 uur plaats op 17 november 2016 Veluwezoom Verkerk, Edisonstraat 88, 6902 PK  Zevenaar.

Iedere ondernemer gevestigd op de genoemde bedrijven terreinen is welkom! Aanmelden kan onder vermelding van de gekozen datum op info@lindus.nl. Meer informatie kan telefonisch gevraagd worden 0316-342065.

Foto: Lindus-voorzitter Henk Dekker

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties