zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDeurdreiers uit Groessen zijn benieuwd naar opvolger prins Marcel

Deurdreiers uit Groessen zijn benieuwd naar opvolger prins Marcel

Carnavalsvereniging De Deurdreiers uit Groessen maakt zich op voor het jaarlijkse prinsenbal in feestburcht Gieling. Op zaterdag 14 november wordt afscheid genomen van van prins Marcel de 2e en zijn adjudant Wiely Steentjes. Diezelfde avond wordt zijn opvolger bekend gemaakt.

‘Met carnaval laten wij van ons hoor’n’ was de leus waarmee prins Marcel en adjudant Wiely een jaar lang het visitekaartje waren van De Deurdreiers. Op diverse gelegenheden hebben ze de vereniging vertegenwoordigd, zoals bij jubilea en evenementen als ‘Zomer in Gelderland’ en de opening van de Bokbierpruuveri-j van Showband KDO. Het tweetal staat een ludieke afscheidsceremonie te wachten, waarna de scepter wordt ingenomen.

Vervolgens wordt de spanning in de zaal flink opgevoerd rond de onthulling van het ‘Best bewaarde geheim van Groessen’. De verschijning van een nieuwe Prins is elk jaar weer een spektakel. De Brabantse coverband Slamm zal voor het eerst het prinsenbal in Groessen muzikaal omlijsten. Leden en genodigden hebben vrij toegang. Genodigd zijn o.a. CV De Nathalzen uit Loo, buren van prins en adjudant, buren van Zaal Gieling, ouders van schoolverlaters en dansmarietjes, optochtdeelnemers en adverteerders.

Het Prinsenbal op zaterdag 14 november in Feestburcht Gieling begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. De entree voor niet-leden bedraagt 10 euro.

Foto: Branch Media

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties