zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioHalsaf Vitaal: hoe vitaal ben jij eigenlijk

Halsaf Vitaal: hoe vitaal ben jij eigenlijk

Benieuwd naar hoe vitaal jij zelf eigenlijk bent en wat vitaal zijn nou precies inhoudt? Dan is de open dag van Halsaf Vitaal op vrijdag 13 mei een mooie gelegenheid om binnen te lopen en hier vrijblijvend adviezen over te krijgen. Iedereen is van harte welkom van 16.00 uur tot 19.00 uur op Landgoed Halsaf in Babberich.
Halsaf Vitaal is het vitaliteitscentrum voor lichaam en geest in de Liemers. Het aanbod is zowel geschikt voor de zakelijke markt als voor particulieren. Het vitaliteitscentrum is gevestigd in het linker gedeelte van het prachtige landgoed Halsaf en staat voor verantwoord inspannen, ontspannen, persoonlijke groei, ontwikkeling en gezonde voeding en levensstijl.
Coach en trainer Susan Boss van ‘Circle of Balance’, voedings- en vitaliteitscoach Ingrid Willemsen van ‘Heerlijk Vitaal’ en fysiotherapeut Harry Geurkink van ‘De Romei Therapie’ bundelen hun specialisaties samen in Halsaf Vitaal. “Wij hebben alles in huis voor het welbevinden van de mens. Maatwerk en persoonlijke begeleiding vinden wij hierbij belangrijk.”
Zo hebben ze al een aantal projecten samen opgestart, zoals ‘Fit in body & mind’ op 21 en 22 mei. Hierbij krijgen de deelnemers een tweedaags programma. Ze krijgen handvatten mee over hoe je gezonder kan eten, wat je kan doen om jezelf fit te voelen in lichaam en geest en hoe je jezelf hierin kan blijven motiveren. Kortom alles om vitaal te zijn en te blijven.
Op vrijdag 13 mei kunnen de bezoekers kennismaken met de medewerkers van Halsaf Vitaal en is er mogelijkheid om een korte introductie te krijgen. Alle bezoekers van de open dag kunnen zich inschrijven voor een gratis en vrijblijvende vitaliteitscheck gesprek in de maand mei. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u klaar bij Bakkerij Halsaf!

OP de foto vanaf links: Ingrid Willemsen, Harry Geurkink, Susan Boss.
Foto: Steinmar Polman

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties