zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenIn gesprek met de Raad - nieuwe vorm inspraak Westervoort

In gesprek met de Raad – nieuwe vorm inspraak Westervoort

De raad van de gemeente Westervoort vindt het belangrijk te weten wat er speelt bij zijn inwoners. Daarom biedt hij u een nieuwe vorm van inspraak; ‘In gesprek met de raad’.

Voorafgaand aan alle vergaderingen van de commissie Bestuur, Samenleving en Financiën (BSF) bent u van 18.30 tot 19.30 uur van harte welkom om informeel in gesprek te gaan met de raad. Het eerste gesprek staat gepland op 18 januari 2016. De data van de overige vergaderingen van de commissie BSF vindt u op: www.westervoort.nl/gemeenteraad.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u in gesprek met de raad over onderwerpen die belangrijk zijn voor de Westervoortse samenleving. U kunt in gesprek met de raad over agendapunten van de commissies, maar u kunt ook over andere onderwerpen spreken die in het algemeen belang zijn. Deze gesprekken zijn niet bedoeld om persoonlijke onderwerpen aan te kaarten.

Van elke fractie zal één lid aanwezig zijn. Het gesprek met de raad is openbaar en kan op een locatie gehouden worden. De locatie wordt bij de aankondiging vermeld.

Wilt u ook in gesprek met de raad? Graag aanmelden donderdag 14 januari voor 12.00 uur bij de griffie, griffie@westervoort.nl of via 026- 317 99 11.

Meer informatie vindt u op www.westervoort.nl/ingesprek.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties