donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenInformatiebijeenkomsten over energie opwekken in Duiven

Informatiebijeenkomsten over energie opwekken in Duiven

Op bedrijventerrein InnoFase in Duiven realiseert Energie van Hollandsche bodem zonnepark ‘Gansenwoirt’. Particulieren en kleine bedrijven uit Angerlo, Giesbeek en Westervoort kunnen meedoen. Door panelen aan te schaffen wek je groene energie op en verlaag jij je energierekening, zonder dat de panelen op je eigen dak hoeven te liggen. Nieuwsgierig? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten

De mensen van Energie van Hollandsche bodem vinden het belangrijk om geïnteresseerde te ontmoeten en geven graag uitleg. Op de bijeenkomsten is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.
Bijvoorbeeld op: dinsdagavond 31 mei in De Meent, Prinses Margrietlaan 3a, Angerlo. Aanvang 20 uur, de zaal is open om 19.30 uur.
Lukt het je dan niet? Dan hopen we je te ontmoeten op op woensdagavond 1 juni in Zaal Wieleman, Dorpsstraat 11 in Westervoort. Binnenlopen kan vanaf 19.30 uur.

Minimaal 16 cent per kWh opbrengst
Inschrijven voor deelname kan interessant zijn voor wie geen ruimte of een geschikt dak heeft voor zonnepanelen. Iedere opgewekte kWh energie levert je 16 eurocent op. Een gezin dat meedoet met meerdere panelen bespaart zo snel een paar honderd euro per jaar op de energierekening. Als jij je inschrijft wordt je automatisch lid van de energiecoöperatie. Dit is een voorwaarde om te profiteren van de aftrek energiebelasting over de hoeveelheid energie die met de panelen wordt opgewekt. Bovendien delen de leden na rato van het aantal ‘eigen’ panelen in de winst verkoop zonne-energie aan het energienet. Deelname aan het zonnepark is mogelijk voor inwoners en kleine bedrijven die wonen of gevestigd zijn in de postcodegebieden 6903, 6921, 6922, 6923, 6931, 6986, 6987 of 6988.

Energie van Hollandsche bodem
Energie van Hollandsche bodem ontwikkelt en onderhoudt zonneparken en –daken waar particulieren en MKB-bedrijven zelf groene stroom kunnen opwekken en zo hun energierekening kunnen verlagen.
Een van de projecten waar Energie van Hollandsche bodem mee bezig is, is zonnepark Gansenwoirt in Duiven met 3600 zonnepanelen. Onlangs is op de locatie waar het zonnepark komt, een bouwbord geplaatst en zijn in Duiven eerste informatiebijeenkomsten geweest. Energie van Hollandsche bodem gaat beginnen met plaatsen van de zonnepanelen als 75% van de panelen verkocht is.

Kijk op de website www.evhb.nl/duiven-gansenwoirt voor meer informatie of mail evhb@evhb.nl.
Bellen kan natuurlijk ook: 06 28 92 75 42

Foto: Gerard Verschooten

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties