donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDe lappen feesttent staat alweer in dorpskern Groessen

De lappen feesttent staat alweer in dorpskern Groessen

Groessen is een dorp van feesten. Net als in september wanneer de kermis wordt gehouden, staat er nu weer een feesttent op het Schuttersplein. Rinoceros viert daar komend weekeinde haar 45-jarig lustrumfeest.

Al 45 jaar komen jongeren vanuit de hele Liemers naar Groessen om Jongerensoos Rinoceros te bezoeken. Het 45-jarig lustrumfeest wordt gevierd in het weekeinde van 18 en 19 april.

In het tot ‘Rinocerosplein’ omgedoopte Schuttersplein begint zaterdagavond 18 april het feestweekend met coverband Beat It, bekend om haar visuele show De avond wordt afgesloten met de DJ Jean. Zondagmiddag 19 april wordt er een gift aan de Liemers gedaan met een gratis middagevenement met Toporkest Summerland. Alle leeftijden zijn welkom! Voor de kleinere gasten staat er een springkussen achter de feesttent. De tent is open van 14.00 tot 18.30 uur. De verkooppunten zijn: Rinoceros, Slagerij Theo en Ria Scholten, Tankstation Q8 Nijland, Present Art, Kantine SV Loo, Stefan’s Bloem & Zo, Goris Service Station en Sporthuis Willems.

Nog een filmpje van Rino over de opbouw van de tent zie je hieronder

http://youtu.be/eV_TFKLQkHI
 

 

Voor meer informatie: www.rinoceros-groessen.com.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties