Liemers symfonieorkest La Sinfonia Contea mag naar China

380 Views

Op speciaal verzoek van een Chinees concertmanagement is het projectorkest La Sinfonia Contea uitgenodigd om na de Kerst een concerttour te houden in de omgeving van Shanghai. In het kader van culturele ontmoetingen met Nederland en China.

Bijzonder trots zijn we op deze uitnodiging. Het orkest bestaat uit zestig professionele en amateurmusici uit voornamelijk de Achterhoek en Liemers. Er wordt een prachtig en afwisselend palet van wereldberoemde werken ten gehore gebracht. Waaronder de bij ons bekende nieuwjaarsklanken van Johann Strauss, maar ook operastukken van Bizet en delen uit bekende musicals. En uiteraard komen ook enkele Chinese werken aan bod. Kortom, voor beide culturen een feest van herkenning of een kennismaking met nieuwe muziek. In ieder geval een unieke muzikale avond met een fantastisch orkest onder leiding van Joop Boerstoel. Solisten deze avond zijn; Petra Frölich (sopraan), Peter Vos (tenor) en Symone Boerstoel (viool).

De productie is tot stand gekomen in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater. Daarom vindt de première plaats op zondag 11 december om 20.00 uur in Het Musiater. De kaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar via Het Musiater, www.hetmusiater.nl

Een stukje van de Chinese cultuur in Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!