Liemerse Sportprijs slaat een jaar over

31 Views

De Liemerse Sportprijs gaat dit jaar niet door. De organiserende commissie heeft moeten concluderen dat de coronacrisis het sportjaar 2020 danig in de war heeft gegooid dat er geen sprake meer is van een volwaardig sportjaar.

De Liemerse Sportprijs was toe aan haar derde editie. Deze zou in Westervoort worden gehouden. Vooralsnog is deze editie uitgesteld tot december 2021. Tijdens de Liemerse Sportprijs worden de AeroFitt Sportman, AeroFitt Sportvrouw, coach, aangepaste sporter, sporttalent en Sportploeg van het jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast is er aandacht voor bijzondere sportprestaties.

“Omdat veel evenementen zijn afgelast of uitgesteld, hebben we besloten deze editie van de agenda af te halen”, zo laat de organisatie weten. “De geleverde prestaties tellen nu mee voor de sportverkiezing van 2021.”

Vorig jaar werd tennisser Wesley Koolhof uitgeroepen tot AeroFitt Sportman van het jaar 2019. Bij de vrouwen trok atlete Bregje Sloot aan het langste eind. Andere winnaars waren Demi Vermeulen (Aangepaste Sporter), Bo van Kempen (Sporttalent), Marco Kroes (Sportcoach) en D-Unit Dancecrew (Sportteam).

FOTO
De laatste editie (december 2019) werd gehouden in het Musiater in Zevenaar.
Foto: René Nijhuis

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!