Muzikaal kinderfeest samen met de Sint bij Vida Studio’s

142 Views

Muziekvereniging Crescendo houdt op zondag 27 november aanstaande, samen met Scouting Subanhara en Vida Studio’s, een spetterend muzikaal kinderfeest samen met Sinterklaas en zijn Pieten. Het festijn gaat plaatsvinden in de zaal van de dansschool aan het Raadhuisplein 17 in Zevenaar.

Om 12.30 uur gaan de deuren open, zodat iedereen tijdig aanwezig kan zijn voordat de Sint met zijn gevolg zijn opwachting maakt. Om 13.00 uur zal het feest echt beginnen.
De fanfare van muziekvereniging Crescendo zal de feestvreugde vergroten met alom bekende Sinterklaasliedjes, uitgevoerd in speciale fanfare-arrangementen. Samen met de kinderen zal Sinterklaas muzikaal ontvangen worden.
Natuurlijk komt Sinterklaas niet met lege handen. Voor elk kind heeft de Sint een cadeautje meegenomen.
De entreeprijs voor de kinderen bedraagt € 7,50 (inclusief het cadeautje en iets te drinken), de begeleidende volwassenen hebben gratis entree. Om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven dit spektakel mee te maken, mogen maximaal twee volwassenen per kind mee de zaal in. Kinderen moeten wel altijd onder begeleiding van een volwassene zijn.
Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Vida Studio’s (Raadhuisplein 17), Gemak Shop Leuven (Grietsestraat 50), Slagerij Franz Gerrtitschen (Didamsestraat 3), allen in Zevenaar. Je ontvangt dan tevens per kind een leuke kleurplaat. Met deze kleurplaat is er nog een mooie verrassingsprijs te winnen. Het belooft een groot spektakel te worden, dus zorg dat je tijdig je kaartjes koopt. Voor meer informatie kijk je ook op www.crescendo-zevenaar.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!