Open repetitie bij Popkoor Repeat Duiven!

338 Views

Popkoor Repeat is op zoek naar fris bloed; zowel heren als dames! Met de komst van dirigente Bernie Meens gaan we met veel energie richting toekomst. We bouwen ons koor uit naar zo’n 45 mensen en dat doen we graag met energieke en vooral enthousiaste leden!

Houd jij wel van een uitdaging en zoek je een leuk koor dat ook gaat voor uitdaging en afwisseling zowel in zang als show?

Kom dan op 30 maart naar het CCOG Duiven. Van 20.00-22.00 uur houden wij een open repetitie voor een ieder die houdt van samen muziek maken! Of dat nu is met grote theatershows of kleinere (lokale) optredens, bij workshops, korenfestivals of bij iets anders wat op ons pad komt (zoals het TV programma Koffietijd op 1 januari 2015)!

Wat vinden wij belangrijk: een goede zangstem, toonvast zijn, bereid zijn om te studeren en vooral plezier beleven aan het zingen! Het is een pré als je noten kunt lezen en over koorervaring beschikt, maar noodzakelijk is dit niet. Wanneer je na de open repetitie verder met ons wilt, dan is een stemtest onderdeel van de selectieprocedure. Afhankelijk van de stemgroep kan het zijn dat je op een wachtlijst komt.

Wil jij ons koor komen versterken? Meld je dan snel aan voor de open repetitie! Dat kan via info@popkoorrepeat.nl

 

Foto: 28 februari 2015 korenfestival bij Dru fabriek Ulft (bron:Evenementfoto)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!