Showband KDO begint jubileumjaar 2016 met nieuwjaarsreceptie

362 Views

In 2016 viert Showband KDO Groessen haar 50-jarig jubileum. Dit jubileumjaar gaat gepaard met tal van bijzondere activiteiten. KDO opent het jubileumjaar op zondag 3 januari 2016 met haar nieuwjaarsreceptie. Showband KDO hoopt veel leden en familieleden, buurtgenoten, dorpsgenoten en streekgenoten welkom te kunnen heten. Voor koffie, een hapje en een drankje wordt gezorgd. Tijdens de receptie zal natuurlijk worden stilgestaan bij het succesvolle jaar 2015. KDO kan terugkijken op een groot aantal mooie en grote optredens, vooral ook dankzij de nieuwe galashow COLORS. Ook Jong KDO heeft zich geweldig doorontwikkeld en een nieuwe show ingestudeerd en de nodige goede optredens gegeven. Een vooruitblik naar de toekomst zal vanzelfsprekend ook niet ontbreken waarbij natuurlijk ook veel aandacht voor de jubileumactiviteiten en het beoogde nieuwe uniform voor KDO. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is traditioneel ook aandacht voor de jubilarissen.

Een vereniging als KDO kan niet zonder de inzet van veel vrijwilligers. Gelukkig heeft KDO daarover niet te klagen. Ook dit jaar zal dus weer ‘De Duim’ worden uitgereikt aan die persoon of groep personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de vereniging.

De nieuwjaarsreceptie van KDO begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom in het clubhuis ‘Odeon’ , Commendereijstraat 20 te Groessen.

Foto Jacques Kok

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!