donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenSpannende Hallooween-zoektocht door Loo voor jong en oud

Spannende Hallooween-zoektocht door Loo voor jong en oud

Na de eerste succesvolle Hallooween in Loo van vorig jaar, is de Hallooween-organisatie ook dit jaar weer volop bezig met de voorbereidingen van een spannende en griezelige Hallooween-zoektocht door de straten van Loo. Op zaterdag 29 oktober (van 18.30 – 20.00 uur) halen inwoners van Loo alles uit de kast om er een griezelig en spannend feest van te maken. Omwonenden van Loo en Duiven zijn van harte uitgenodigd om ook dit jaar (weer) lekker mee te griezelen met dit mooie evenement. Komt U met de auto naar Loo, dan is er parkeerruimte bij ‘Zalencentrum ‘Berentsen’ waar ook de plattegrond met de spoken te verkrijgen is. Je mag verkleed komen natuurlijk, dat maakt het feest helemaal compleet. Iedereen is welkom!

Programma
Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur kunnen bezoekers door Loo lopen, maar pas op want er gebeurt van alles in de straten van Loo deze avond. In de tuinen, schuren en struikgewassen is het niet helemaal pluis. Hoor je iets en zie je niets schrik dan niet. Het kan maar zo zijn dat je op deze donkere avond opgeschrikt wordt door enge en griezelige spookjes en spoken.

Nieuw dit jaar
Na de zoektocht door de straten van Loo is er aansluitend vanaf 20.00 uur in de Grote zaal bij Zaal Berentsen een Kids Choc Dance waar alle kinderen chocomelk en iets lekkers krijgen aangeboden door ‘Wout Berentsen’
De papa’s -mama’s -opa’s – oma’s – ooms en tantes kunnen ook vanaf 20.00 uur rustig van de schrik bijkomen in het ingerichte Hallooween-café ‘het Timmerhuus’ bij Zaal Berentsen.

Route en informatie
Via de Facebookpagina ‘Hallooween Loo’ vind je de flyer met meer informatie over deze avond. Er zijn ook routekaarten beschikbaar. Deze is te vinden op de Facebookpagina Halooween Loo.

 

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties