Tanning & Beauty Lounge Duiven opent nieuw pand

1530 Views

Tanning & Beauty Lounge neemt op 25 september een nieuw pand aan de Elshofstraat 9 in Duiven in gebruik. Het oude pand aan de Pastoriestraat verdwijnt met de ontwikkeling van fase 4 van het vitaal centrum plan.

De verhuizing biedt Tanning & Beauty Lounge kans om uit te breiden. Burgemeester Rik de Lange verricht om 13.00 uur de opening, die tegelijk valt met de manifestatie Duuve te Gek. Het oude restaurant wat tot voor kort op deze nieuwe locatie gevestigd was, is volledig omgeturnd tot een full service bedrijf. Modern en met ruimte voor aanvullende diensten. Zelfstandig ondernemers die in het centrum willen zitten worden uitgenodigd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 26 september is Tanning & Beauty Lounge geopend met zonnebanken, gezichtsbruiner, spraytanning, collageenbank, pedicure, definitief ontharen (IPL), bodysugaring, tanden bleken, manicure, gelnagellak behandelingen, wimper-extensions & wenkbrauwstyling. Bij Tanning & Beauty Lounge kan men vanaf de 26e ook terecht voor een kop cappuccino, frisdrank of glas verse jus d’orange. De openingstijden worden verruimd naar 10.30 uur tot 21.00 uur. Iedere bezoeker op 25 september ontvangt een voucher voor een gratis kop koffie (in te leveren voor 1 januari 2017).

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!