zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTanning & Beauty Lounge Duiven opent nieuw pand

Tanning & Beauty Lounge Duiven opent nieuw pand

Tanning & Beauty Lounge neemt op 25 september een nieuw pand aan de Elshofstraat 9 in Duiven in gebruik. Het oude pand aan de Pastoriestraat verdwijnt met de ontwikkeling van fase 4 van het vitaal centrum plan.

De verhuizing biedt Tanning & Beauty Lounge kans om uit te breiden. Burgemeester Rik de Lange verricht om 13.00 uur de opening, die tegelijk valt met de manifestatie Duuve te Gek. Het oude restaurant wat tot voor kort op deze nieuwe locatie gevestigd was, is volledig omgeturnd tot een full service bedrijf. Modern en met ruimte voor aanvullende diensten. Zelfstandig ondernemers die in het centrum willen zitten worden uitgenodigd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 26 september is Tanning & Beauty Lounge geopend met zonnebanken, gezichtsbruiner, spraytanning, collageenbank, pedicure, definitief ontharen (IPL), bodysugaring, tanden bleken, manicure, gelnagellak behandelingen, wimper-extensions & wenkbrauwstyling. Bij Tanning & Beauty Lounge kan men vanaf de 26e ook terecht voor een kop cappuccino, frisdrank of glas verse jus d’orange. De openingstijden worden verruimd naar 10.30 uur tot 21.00 uur. Iedere bezoeker op 25 september ontvangt een voucher voor een gratis kop koffie (in te leveren voor 1 januari 2017).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties