zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenToetenburgers trakteert!

Toetenburgers trakteert!

Wij zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer een pronkzitting mogen organiseren op vrijdag 18 en zaterdag 19 november !! Wij hebben u gemist de afgelopen jaren. Vandaar dat wij graag trakteren. U wordt getrakteerd op een avond vol plezier en amusement en….wij trakteren op GRATIS entree !

Wij presenteren u twee avonden volop gezelligheid en amusement met artiesten van binnen en buiten de Ooyse regionen. U kunt onder andere genieten van optredens van onze dansgardes, buutreedners, Plankenkoorts, Hatseflats, Raad van Elf, Senaat en Toetenburgerzangers. Dit alles onder begeleiding van de Strangrakkers. Ook dit jaar zal de Toetenburgprijs weer uitgereikt worden aan een persoon, vereniging of stichting die zich inzet in de gemeenschap.

Een mooi vol programma met de nodige waardigheid en wisselende acts. We willen er natuurlijk wel voor zorgen dat u aan het einde van de avond kunt zeggen “wat hebben we het gezellig gehad !”

Entreekaarten zijn tot zondag 13 november 2022 te reserveren bij Anky Schürmann per e-mail via pronkzitting@toetenburgers.nl. De entree is GRATIS !! reserveren is wel verplicht.

De Toetenburgers is een carnavalsvereniging die het hele jaar door actief zijn met carnavalsactiviteiten, de dansgroepen en het Breulyfeest. Voor meer informatie zie onze nieuwe website www.toetenburgers.nl. Volg ons ook op Instagram en facebook.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties