zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenVakantieouders geven kwetsbare kinderen de vakantie van hun leven.

Vakantieouders geven kwetsbare kinderen de vakantie van hun leven.

Voor aankomende zomer zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die een Berlijns kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om twee of drie weken in de periode van 20 juli tot en met 09 augustus 2024. De kinderen zijn 5 tot en met 12 jaar en hebben, vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard, weinig toekomstperspectief.

Vakantiegezin; Een vakantie in het buitenland en de ervaring bij het vakantiegezin te horen is voor het kind van onschatbare waarde en bagage voor later. 

Het gaat in deze vakantie niet om dure uitstapjes, mooie kleding of luxe cadeaus, maar om uw tijd, liefde en aandacht. Juist de alledaagse dingen als samen eten, knutselen of een middagje speeltuin betekenen veel voor deze kinderen. 

Veel gezinnen nodigen na een eerste vakantie hun vakantiekind vaker uit, om zo een langdurige band op te bouwen. Dit laat zien dat het voor het vakantiegezin ook een waardevolle ervaring is. 

Belangstelling; Bent u enthousiast en wilt u meer informatie of wilt een vrijblijvend informatief bezoek? Bel met de vrijwilligers van Pax Kinderhulp 06-47643848 of mail naar info@paxkinderhulp.nl. Meer informatie is tevens te vinden op www.paxkinderhulp.nl of op facebook.

Foto; Berlijnse meisjes

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties