zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgWelkom bij Liemers Actueel!

Welkom bij Liemers Actueel!

Alweer een nieuwe website? Misschien is dat uw op dit moment uw eerste gedachte. Inderdaad zijn er diverse initiatieven die de Liemers op de kaart willen zetten. We juichen ze allemaal toe. Want de Liemers is te mooi om er niets mee te willen doen. Wat doet Liemers Actueel dan anders? Dat gaan wij u proberen uit te leggen. En via dit blog houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Liemers Actueel wordt een webportaal voor en door de Liemers. Dat betekent dat wij u uitnodigen om een bijdrage te leveren aan deze website. Door nieuws, foto’s of video’s op te sturen, door een blog te schrijven, maar ook door ons tips te geven om dit portaal verder te verfijnen. We willen de Liemers op deze plek verenigen. Dat betekent dat ook uw vereniging of bedrijf een plek kan krijgen op ons webportaal. Samen met u gaan we het ontwikkelen. En stap twee is er een magazine aan te hangen zodat we crossmediaal de Liemers op z’n mooist kunnen laten zien. Voor en door de Liemers.

Heel leuk is dat veel professionele journalisten, fotografen en zelfs videografen meedoen. Wie er bijvoorbeeld hebben aangegeven regelmatig een bijdrage te willen leveren of ons ondersteunen? Wat te denken van Ina Kotterman, Dies Goorman, Bas van Spankeren, Jacques Kok, Vincent Leenders, Susan Wiendels, Natasja Scheerder, Henk Nijland, Sanne Smits, Gijs Reuvers, Gemma Koning, Frieda Tax, Ruby van den Berg en Lindus. Allemaal klinkende namen. En daar kunt u ook bij staan!

Oja, wie er achter dit webportaal zitten? Dat zijn Sjoerd Geurts (Geurts Media), Pascal Lindeman (Blik op online) en Niels Jansen (Sprong reclamestudio). Waarom… omdat we iets met de Liemers hebben!

We dagen u uit ons te helpen om hier een prachtige Liemerse website van te maken.

Veel leesplezier.

Groet,

Sjoerd Geurts, Pascal Lindeman, Niels Jansen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties