Zorgkanjers bedankt

276 Views

ZorgkanjersBedankt is een initiatief om zorgmedewerkers, woonachtig en/of werkzaam in de gemeenten Duiven en Westervoort, corona gerelateerd werkzaam tijdens de pandemie, te bedanken met een speciaal voor hen georganiseerd (kosteloos) feest. Het is een initiatief van de organisatie achter Dickens in de Liemers.

We zijn onder de indruk van de enorme inzet van medewerkers in de zorg en willen hen vanuit ons hart hiervoor bedanken. Onze organisatie en de vrijwilligers zijn van huis uit sociaal maatschappelijk betrokken. Wij denken dat, met ons, veel inwoners van Westervoort, Loo, Groessen en Duiven dit initiatief ondersteunen.

In de zomer van 2021 hopen we dat de coronapandemie onder controle is en daarmee onze vrijheid terug. We willen zorgmedewerkers, corona gerelateerd werkzaam tijdens de pandemie, en/of woonachtig in de gemeenten Duiven en Westervoort, bedanken met een (kosteloos) feest speciaal voor hen georganiseerd op 16 en 17 juli 2021 (alternatieve data 3-4 september 2021). Kijk voor meer info op onze website www.zorgkanjersbedankt.nl en volg ons op Facebook en Instagram.

Help ons dit feest realiseren! Als iedereen uit Westervoort en Duiven zijn/haar steentje bijdraagt, kunnen we dit feest organiseren. Elk bedrag is welkom! Via onze website kun je op een veilige manier geld doneren

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!