9de editie van Bert Timmer Memorial Loop op 4 september

27 Views

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de negende editie van de Bert Timmer Memorial Loop op zondag, 4 september. Deze recreatieve hardloopwedstrijd voor de hele familie zal, zoals elk jaar, plaatsvinden in het Horsterpark in Duiven. Gelukkig zijn er dit jaar geen beperkende omstandigheden die een normaal wedstrijdverloop in de weg staan. ‘Swabaa Movements’ zal, net als vorig jaar, zorgdragen voor het vertonen van professionele podiumkunsten én tevens zal ‘Swabaa Movements’ voor de atleten de warming up verzorgen.

De dag begint met de jeugd om 10:30 uur met de 1000 meter en om 11:00 uur de 500 meter. Tevens loopt de  Duivense en Westervoortse jeugd mee voor de Scholencompetitie voor de snelste en sportiefste school in Duiven en Westervoort. Om 11:30 uur start de 10 kilometer en als laatste zal de 5 kilometer plaatsvinden, deze laatste is inclusief de Teamloop.

Prijsuitreiking is direct na afloop van elke afstand. Zowel de 5 als de 10 km gaan over één ronde in een afwisselend decor. De organisatie is blij, dat er weer een normaal hardloopevenement kan worden georganiseerd. De inschrijving voor dit ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’ is inmiddels geopend. Informatie plus inschrijving is mogelijk via www.btml.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!