Bert Timmer Memorial Loop wederom geslaagd

206 Views

Het was weer een geslaagde versie van de Bert Timmer Memorial Loop in het Horsterpark te Duiven. Bijna 400 deelnemers waagden zich aan het hardlopen en iedereen vermaakte zich prima bij de neergestreken kraampjes. Speaker Henk Borgmeijer voorzag de aanwezigen van de nodige informatie en interviewde de wethouders Breunissen en Goossen op een infotainmentachtige wijze. Hoewel er iets minder deelnemers waren op de kidsrun dan bij de vorige editie was het enthousiasme er niet minder om.

De uitslagen

De winnaar in de categorie 5 – 8 jaar is bij de meisjes Elle Fortuin in 6:51 en bij de jongens Yvo den IJssel in een tijd van 6:01.

In de categorie 9 -12 jaar waren de winnaars bij de meisjes Iris Bredewolt in 5:28 en bij de jongens Thijmen Heling in 5:15.

Bij de vrouwen op de 5 km was het een overwinning voor Linda Ooms die hiermee direct het parcours verbeterde met 58 seconden, ze finishte in18:10.

Bij de heren op de 5 km was Frank Reintjes de sterkste in een tijd van 16:39.

Op de 10 km dames excelleerde Mireille Baart en liet de tegenstanders flink achter zich en finishte in 38:00. Hiermee versloeg ze het parcoursrecord met 1 minuut en 43 seconden.

Bij de 10 van de heren bleek Dahir Hasan heer en meester en won de race met 33:11. Net niet genoeg voor het verbeteren van het parcoursrecord.

Zoals elk jaar wordt er geld gedoneerd aan het goede doel, voor 2015 is dat de Stichting Reddingshonden RHWW.

Bert Timmer Memorial loop
In : Duiven, Sport

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!