zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenClub van 50 schenkt Sportclub Groessen bankjes langs hoofdveld

Club van 50 schenkt Sportclub Groessen bankjes langs hoofdveld

Sportclub Groessen krijgt bankjes langs het hoofdveld. Inmiddels is er een prototype geplaatst. Het is de bedoeling dat het komend seizoen nog meer bankjes aan de lange zijde, aan de kant van de dugouts, worden geplaatst.

Sportclub Groessen

Sportclub Groessen had in het verleden ook bankjes langs het hoofdveld. “Maar het oude hoofdveld is verlaten toen hier kunstgras werd aangelegd”, vertelt Sjoerd Geurts namens de Club van 50. “De bankjes staan nu langs een ander veld. Wij vonden het initiatief om nieuwe bankjes te laten maken zo leuk dat we dit graag ondersteunen.”
Bestuurslid Hennie Roelofs van Sportclub Groessen is blij met de ondersteuning. “Als het prototype qua materialen is uitgetest, kunnen we onze supporters het komend jaar verrassen met nog meer bankjes.”

Club van 50

De ‘Club van 50’ van Sportclub Groessen is opgericht in 2002. Iedereen die Sportclub Groessen een warm hart toedraagt, kan lid worden. De Club van 50 financiert speciale projecten binnen de vereniging en organiseert jaarlijks een activiteit. Met name zaken die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport. De commissie Club van 50 bestaat uit Sjoerd Geurts, Koos Roelofs en Willy Vedder.

Mensen die Sportclub Groessen een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden als lid van de Club van 50. De jaarlijkse inleg bedraagt – hoe kan het ook anders – vijftig euro. Als lid van de Club van 50 ben je ook lid van de vereniging, bezoek je gratis de wedstrijden van het eerste voetbalelftal en eerste handbalteam. Meer informatie of aanmelding: club50@sportclubgroessen.nl.

Foto Koos Roelofs

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties