Popkoor Repeat speelt Rumours

68 Views

POPKOOR REPEAT OP DE PLANKEN MET GLOEDNIEUWE THEATERVOORSTELLING

Jarenlang was het voor de zanger(es)s(en) van Repeat vaste prik om eens per twee kalenderjaren een avondvullend programma op de planken te brengen. Al sinds jaar en dag dient Het Musiater in Zevenaar als thuishaven voor het koor. Zo bracht Repeat in 2019 nog een zeer imposante versie van Passion voor een viermaal uitverkochte zaal. In 2021 zou het weer gaan gebeuren maar wegens de aanhoudende Corona pandemie was live repeteren niet haalbaar en daarmee verdween ook het concertweekend uit de agenda’s.

Repeat werkte, sinds de versoepelingen, hard aan een nieuw programma en aanstaande juni is het dan eindelijk zo ver. Muzikale theatervoorstelling Rumours zal op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 te zien zijn in Het Musiater.
Rumours gaat over de invloed van sociale media en de online wereld op ons leven. Is hetgeen je online ziet wel écht wat het lijkt? Repeat houdt door middel van actuele nummers en humoristische scènes haar publiek een spiegel voor. De kaartverkoop is reeds geopend via www.liemerskunstwerk.nl.

1 Comment

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!