donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgChristmas Singalong 2023; zingen met Zwaan Stam

Christmas Singalong 2023; zingen met Zwaan Stam

Warmte, lichtjes en gezelligheid: dat is kerstsfeer in de Gasthuiskerk. Samen zingen, jong en oud, alleen of met familie of vrienden. Ook dit jaar staat de Christmas Singalong op zaterdag 16 december om 20.00 uur onder leiding van Zwaan Stam. De teksten van de liedjes zijn te zien op een groot scherm. En mooi kunnen zingen is leuk, maar geen vereiste! Er is glühwein en warme chocolademelk en natuurlijk …. oliebollen!

Tijdens eerdere edities was de Gasthuiskerk steeds tot de nok gevuld met zangers en zangeressen van alle leeftijden. Sommigen kwamen alleen, anderen met hele gezinnen. Ook dit jaar kan iedereen die rondom Kerst de onbedwingbare drang in zich voelt opkomen om Stille Nacht en De Herdertjes lagen bij nachte te neuriën of te fluiten in de Gasthuiskerk voluit gaan. U bent van harte welkom.

Iedereen kan meedoen

U hoeft niet geschoold te zijn of mooi te kunnen zingen, en niemand hoeft de teksten uit het hoofd te kennen. Die projecteren we namelijk op een groot beeldscherm. Waar het om gaat is het plezier van het samenzijn, het gezamenlijk zingen en beleven van een paar bijzondere en feestelijke uren.

Zaterdag 16 december, 20.00 uur. Toegang € 6,50.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties