dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenWie zet jij in het licht?

Wie zet jij in het licht?

Bezoekers van de bibliotheken in Didam en ’s-Heerenberg worden uitgenodigd om hun kerstwens op te hangen in de kerstboom. Iedereen kan in december meedoen aan deze actie.

In de bibliotheek liggen kersthangers. Bezoekers mogen daar een kerstwens op schrijven of er een tekening op maken. Misschien is er iemand in het bijzonder die wel wat extra steun kan gebruiken? Met een persoonlijke kerstwens tussen de lichtjes van de kerstboom, zetten deelnemers aan deze actie iemand in het licht.

Ook op andere manieren kunnen bezoekers in december iets voor anderen betekenen. In Bibliotheek Didam zijn er twee inzamelingsacties. Lege statiegeldflesjes en -blikjes kunnen in een ton voor stichting Opkikker, Douwe Egberts waardepunten gaan naar de Voedselbank.

Ook een voor een origineel cadeau kun je terecht in de bibliotheek. Met een bibliotheekbon geef je niet één boek, maar oneindig veel boeken. Bij een boek hoort natuurlijk een boekenbon. In Bibliotheek Didam zijn in december vrolijke en kleurrijke boekenleggers van illustrator en vormgever Elmarye Aaij te koop. De Lionsclub Montferland-Emmerich verkoopt in beide vestigingen cadeautassen met monumenten uit de regio. De opbrengst gaat naar goede doelen in de grensregio.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties