Clubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen

52 Views

De Clubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen gaan van start. Deze drie gave voetbaldagen voor voetballers van 6 t/m 13 jaar worden bij veel voetbalclubs door heel Nederland georganiseerd. Voor het achtste jaar op rij worden deze dagen georganiseerd waarbij er bij deze editie meer dan 80 kinderen aanwezig zullen zijn.

Tijdens deze dagen op dinsdag 26 juli t/m donderdag 28 staat plezier, pret en vrienden maken voorop. De glunderende gezichten van de deelnemers na afloop verraden een intensieve en sportieve dag. Ze voelen zich echt een prof.

Deelnemers uit de hele regio genieten van de techniektraining, de spannende penaltybokaal en uitdagende voetbaloefeningen. De komende dagen staat onder andere nog de voetbalquiz, voetbalbingo, 7-kamp en het toernooi op het programma.

Deze voetbaldagen worden georganiseerd door Clubvoetbaldagen samen met de trainers, begeleiders en vrijwilligers van Sportclub Groessen. Iedereen is welkom om de komende dagen een kijkje te nemen op het sportpark van Sportclub Groessen

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!