zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenClubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen

Clubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen

De Clubvoetbaldagen bij Sportclub Groessen gaan van start. Deze drie gave voetbaldagen voor voetballers van 6 t/m 13 jaar worden bij veel voetbalclubs door heel Nederland georganiseerd. Voor het achtste jaar op rij worden deze dagen georganiseerd waarbij er bij deze editie meer dan 80 kinderen aanwezig zullen zijn.

Tijdens deze dagen op dinsdag 26 juli t/m donderdag 28 staat plezier, pret en vrienden maken voorop. De glunderende gezichten van de deelnemers na afloop verraden een intensieve en sportieve dag. Ze voelen zich echt een prof.

Deelnemers uit de hele regio genieten van de techniektraining, de spannende penaltybokaal en uitdagende voetbaloefeningen. De komende dagen staat onder andere nog de voetbalquiz, voetbalbingo, 7-kamp en het toernooi op het programma.

Deze voetbaldagen worden georganiseerd door Clubvoetbaldagen samen met de trainers, begeleiders en vrijwilligers van Sportclub Groessen. Iedereen is welkom om de komende dagen een kijkje te nemen op het sportpark van Sportclub Groessen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties