zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenHumphrey Ottenhof nieuwe dorpsdichter van Westervoort

Humphrey Ottenhof nieuwe dorpsdichter van Westervoort

Humphrey Ottenhof is met ingang van 1 juni 2015 benoemd tot dorpsdichter van de gemeente Westervoort voor een periode van twee jaar. Dat heeft het college van B & W besloten.

In 2014 legde Harrie Kemperman zijn functie als dorpsdichter van Westervoort neer. Het college van burgemeester en wethouders wilde een nieuwe dorpsdichter te benoemen om het eigen karakter van Westervoort te benadrukken en de band tussen inwoners en Westervoort te versterken en plaatste een oproep. Humprey Ottenhof was een van de inzendingen.
Het college vindt dat Humphrey Ottenhof met zijn inzending heeft laten zien dat hij de rol van dorpsdichter goed zal kunnen vervullen. “Zijn ingezonden gedichten geven voldoende vertrouwen dat zijn gedichten een bijdrage leveren aan het typische ‘Westervoort gevuul’, waarmee de identiteit en eigenheid van de gemeenschap zo kenmerkend wordt aangeduid.”

Daarom hebben burgemeester en wethouders besloten Ottenhof met ingang van 1 juni 2015 te benoemen. Op de gemeentepagina worden zijn gedichten gepubliceerd en ook gaat hij vijf gedichten per jaar schrijven ter gelegenheid van lokale gebeurtenissen, evenementen of activiteiten.

Op de foto stelt burgemeester Arend van Hout Humprey Ottenhof voor als dorpsdichter.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties