donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgLiemers Buddyproject helpt jonge werkzoekenden

Liemers Buddyproject helpt jonge werkzoekenden

Met een financiële bijdrage van de provincie Gelderland zet de Regionale Sociale Dienst (RSD) een Liemers Buddyproject op. In dit project worden jonge (arbeidsbeperkte) werkzoekenden gekoppeld aan Liemerse ondernemers.

Het biedt jongeren een unieke kans om langere tijd met een ondernemer mee te lopen. Ondernemers denken in uitdagingen, mogelijkheden en kansen en voor jongeren werkt dit vaak inspirerend.

Het is voor jongeren vaak moeilijk om een passende werkplek te vinden op de arbeidsmarkt. De RSD de Liemers is daarom continu op zoek naar nieuwe manieren en kansen zodat jongeren na hun opleiding toch een passende werkplek kunnen vinden. De RSD de Liemers gelooft in deze nieuwe aanpak. Het Buddyproject bevordert de maatschappelijke participatie van jongeren. Jongeren gaan op deze wijze gericht aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling en worden hierbij begeleid door een Liemerse ondernemer. De ondernemer krijgt op zijn beurt de mogelijkheid om op een innovatieve manier nieuw talent aan haar of zijn onderneming te binden en toont hiermee zijn betrokkenheid bij jongeren in de Liemers.

In de komende maanden worden jongeren voor het project geselecteerd. Projectcoördinator Anouk de Valois roept Liemerse ondernemers op deel te nemen aan dit project.

 

Op de foto

Vanaf links wethouder Belinda Elfrink (Rijnwaarden), wethouder Stef Bijl (Zevenaar), Anouk Valois (projectcoördinator), wethouder Ineke Knuiman (Duiven) en wethouder Hans Sluiter (Westervoort).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties