zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenFair Play prijs voor F4-pupillen SC Groessen

Fair Play prijs voor F4-pupillen SC Groessen

De F4-pupillen van Sportclub Groessen hebben de Fair Play-prijs gewonnen. De jury wees het team aan als meest sportieve team binnen de vereniging. De prijs is een wisselbeker en een teamuitje.

Sportiviteit en respect spelen een belangrijke rol bij Sportclub Groessen. Bij de AS & S Fair play cup worden niet alleen de spelers, maar ook de trainers beoordeeld. Zij zijn een onderdeel in het plezier dat de kinderen hebben tijdens het spelletje en moeten zorgen voor een goede sfeer binnen het team. Met een gemiddelde score van 9,2, uit 10, lieten zij de concurrentie achter zich.

“Er wordt in de maatschappij steeds meer waarde gehecht aan het aspect Fair Play binnen de sport. Door middel van de AS & S Fair Play Cup stimuleren we dit nog wat extra binnen Sportclub Groessen”, zegt Luc van der Laan van de Fair Play-commissie. “Ondanks dat de F4 niet altijd als winnaar van het veld af stapte bleven de spelers, trainers en ouders altijd positief en bleven ze plezier houden in het spelletje. Dat straalde iedereen rond het team uit.”

De Fair Play Cup draagt de naam van sponsor AS & S.

Op de foto het trotse sportieve team. Vanaf links de pelers: Jasper Lankveld, Finn Hoetink, Sem Werter, Sterre Bloemberg, Fleur van Megen, Djem Richter, Luka van Eek, Nick Vestering en Stijn Derksen. Trainers vanaf links: Jeffrey Lankveld en Olaf Dijkstra.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties