zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDe swingende covers van Miss Tuesday

De swingende covers van Miss Tuesday

Na verschillende pogingen in de afgelopen (corona)jaren is nu dan toch gelukt. Op zaterdag 12 november om 20.00 uur staat Miss Tuesday in het muziekcafe van Podium Doesburg. Deze swingende coverband met zijn lekkere mix van verschillende muziekstijlen combineert blues, soul, rock & roll, rock, pop en Nederlandstalige muziek. Op het repertoire staan nummers van onder Amy Macdonald, Kirsty MacColl, Pixie Lott, Melissa Etheridge, The Scene, Tina Turner, Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Herman Brood, Normaal, Triggerfinger en anderen.

Groovy sound

De band bestaat uit enthousiaste muzikanten die een passie voor muziek delen. Drummer Edward Harmsen en bassiste Petra Zilvold zorgen voor een strakke, groovy sound. Op gitaar staan Gerard Onstenk en Jacco Verhaaf bekend om hun lekkere scheurende gitaarwerk en vette solo´s. De zangpartijen zijn voor Cynthia Bal. Met haar stem van goud zingt ze de sterren van de hemel en de pannen van het dak.

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

Zaterdag 12 november, 20.00 uur. Pay as you go away.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties