maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen‘Boerenlandschap en natuur zijn prachtig’

‘Boerenlandschap en natuur zijn prachtig’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Wilma van Wijk-Reinders, ik woon inmiddels 30 jaar in Duiven. Mijn bedrijf heeft vanWijkPROjecten.”

 

Bedrijf?

“Ik ben KNF-laborant, OR-bestuurslid in het ziekenhuis en manager van huisartsenpraktijken geweest. Mijn werk was geweldig, maar ik houd van afwisseling. Daarom ben ik in 2020 als zzp’er begonnen. Ik ondersteun huisartsen en andere 1e lijn zorgverleners met zaken waar de meesten niet voor zijn opgeleid: HR, ICT, financiën, subsidieaanvragen, enzovoorts. Verder ondersteun ik zorgverleners bij het overnemen of starten van een praktijk. Kort gezegd ben ik er voor advies, een klankbordrol en uitvoering van zaken. Het leukst vind ik dat ik de ander kan ontzorgen en weer nieuwe mogelijkheden kan laten zien.”

 

Vrije tijd?

“Ik doe een heleboel: wandelen, fietsen, lezen, jam en chutneys maken, koken, bakken… Daarnaast zit ik actief in het bestuursleven. Ik ben onder andere voorzitter van De Zonnebloem en algemeen bestuurslid van Stichting de Mooie Gronden. Ook heb ik vele jaren de oliebollenactie van Scouting Duiven gecoördineerd. Al tien jaar lang bak ik samen met mijn gezin drie dagen lang alleen maar oliebollen!”

 

De Liemers?

“Van alle plekken waar ik heb gewoond, woon ik hier het langst. Het boerenlandschap en de natuur zijn prachtig. Voedsel kun je hier nog dicht bij de producent halen.”

 

Mooiste plekje?

“Het uiterwaarden gebied tussen Loo en Pannerden. Je kunt hier echt genieten van de natuur, in beeld en geluid.”

 

Lokaal?

“Ik werk veel binnen de Liemers en promoot waar mogelijk lokale of regionale opdrachten. Kerstpakketten maak ik bijvoorbeeld altijd met eerlijke en lokale producten.”

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties