donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDigitale ontmoetingsplaats voor ondernemers

Digitale ontmoetingsplaats voor ondernemers

Een digitaal platform waar mkb-bedrijven elkaar kunnen ontmoeten. Dat moet mkbspreekuur.nl gaan worden. De pilotfase is inmiddels voorbij en de bezoekcijfers bewijzen het nut van dit nieuwe platform.

Mkbspreekuur.nl komt uit de koker van ondernemerscoach Theo Tiedink uit Groessen. Vroeger eigenaar van een groot communicatie- en reclamebedrijf, tegenwoordig bedient hij het mkb van advies. Hij bouwde het webportaal uit samen met Charles van den Berg.

“Ondernemers zijn vooral met de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf bezig”, zegt Tiedink. “Maar soms is het goed om je product tegen het licht aan te houden en te sparren met andere ondernemers. Mkbspreekuur.nl is een onafhankelijke ontmoetingsplaats voor ondernemers (zowel mkb als zzp) om in contact te komen met collega’s of professionele adviseurs. Zodat ze in specifieke situaties adequate antwoorden en oplossingen vinden, waardoor ondernemen nog leuker wordt.”

Mkbspreekuur.nl presenteert zich als dé vraagbaak voor ondernemers. De eerste maanden heeft het platform proefgedraaid en zijn er al ruim 200.000 bezoekers op de site geweest. | “Dat betekent dat er behoefte is aan informatie en ontmoeting”, weet Theo Tiedink. Hij nodigt zowel ondernemers als adviseurs uit om via het platform kennis uit te wisselen en te klankborden. “Adviseurs geven een eerste gratis consult en komen zo in contact met potentiële klanten voor de langere termijn. De ondernemer vindt via mkbspreekuur.nl de antwoorden waar hij naar op zoek is.”

 

Mkb-spreekuur is volgens Theo Tiedink geen commerciële website. “Wij willen vooral binden en verbinden.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties