donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenGroessen laat zich zien tijdens manifestatie

Groessen laat zich zien tijdens manifestatie

Groessen is een klein dorp, dat bruist van activiteiten. En dat willen de ondernemers en verenigingen uit het dorp graag laten zien. Op zondag 14 juni staat daarom voor het eerst de manifestatie Das Groessen op de agenda.

Hoewel de officiële inschrijving nu pas van start gaat, hebben diverse bedrijven en verenigingen zich al spontaan aangemeld als deelnemer na een korte publicatie in de Dorpsbode, zo laat de organisatie weten. “We zijn positief verrast over de grote belangstelling die er nu al is”, vertelt Dorien den Balvert. Zij maakt deel uit van de organiserende commissie, die ontstond tijdens de totstandkoming van de Dorpsvisie. “In deze visie komt mooi naar voren waarin Groessen als dorp sterk is. Kenmerken zoals onderlinge verbondenheid, trots en sociale samenhang worden met hoofdletters geschreven. Tijdens de manifestatie Das Groessen willen we deze kenmerken uitdragen. We gaan er op 14 juni een bruisend festijn van maken.”

Bedrijven en verenigingen die een bijdrage willen leveren, kunnen zich vanaf dit moment aanmelden. Het is de bedoeling om het evenement op en rond het St. Isidorusplein te houden. Een plek in Groessen waar een groot deel van het Groessense verenigingsleven wekelijks samenkomt. Deelnemers kunnen gebruik maken van stands en omliggende (verenigings)gebouwen. Bedrijven en verenigingen worden uitgedaagd zich creatief uit te leven in de vorm van demonstraties of activiteiten.

Binnenkort ontvangen alle verenigingen en bedrijven in Groessen een brief. Ondernemers met een sterke en aantoonbaar Groessense band die buiten de grenzen van het dorp zijn gevestigd, zijn ook welkom en kunnen zich zelf aanmelden. Opgave kan via e-mailadres info@dasgroessen.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/dasgroessen of bij de afzonderlijke commissieleden: Dorien den Balvert, Ans Berendsen, Theo Scholten, Tom Lentjes, Wouter Derksen, Sjoerd Geurts. De organiserende commissie Das Groessen is ontstaan uit de werkgroep Ondernemerschap van de Dorpsraad Groessen.

Op de foto de commissie Das Groessen vanaf links: Ans Berendsen, Dorien den Balvert, Wouter Derksen, Tom Lentjes, Theo Scholten en Sjoerd Geurts. Foto: eefenco

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties