dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioVoorjaarsmarkt in Zevenaar

Voorjaarsmarkt in Zevenaar

Het centrum van Zevenaar staat zondag 12 april weer bol van activiteiten. Net zoals voorgaande jaren start Zevenaar het voorjaar met een heuse Voorjaarsmarkt. Dit keer met veel muziek, een modeshow, kramen en heel veel gratis advies.

De Voorjaarsmarkt is niet meer weg te denken uit het centrum van Zevenaar. Struinen over de braderie of gezellig een terrasje pakken, onder het genot van live muziek: het hoort er allemaal bij. Zo ook zondag 12 april. Om 12.00 uur gaat de markt van start. Ook de winkels zijn deze zondagmiddag geopend.

Modeshow op het Raadhuisplein

Maar wie nieuwsgierig is naar de nieuwste voorjaarsmode, is op het Raadhuisplein van harte welkom. “Na het succes van de modeshow van vorig jaar, hebben we dit jaar de show flink uitgebreid en zijn er veel nieuwe deelnemers”, zo laat Sandra Peters van Vipz Menswear weten. Naast Vipz Menswear nemen MAE Mode, Tender Mode, Express Wear en Paris Mode deel aan de modeshow en ook Baltus Bloemen, Bram Eijmans Kappers en MOOI Visagie hebben hun medewerking aan de show toegezegd. “De modellen lopen drie show, om 14.00, 15.00 en 16.00 uur”, aldus Sandra Peters.

Mallemoolen presenteert en adviseert

De ondernemers van Mallemoolen presenteren dit jaar gezamenlijk het elektrische automerk ‘Tesla’. “Op adviserend gebied heeft Mallemoolen veel te bieden”, laat Jantine Vlastuin van Intercoiffure Zevenaar weten. Intersport Luising, Bannink Verlichting, Bedadviseurs Berentsen en Intercoiffure Zevenaar geven tijdens de Voorjaarsmarkt advies over hardlopen, bedden, verlichtingsplannen en persoonlijk haaradvies en make-up. Jantine besluit: “Terwijl hun ouders van de Tesla genieten en zich laten adviseren, kunnen kinderen zich laten schminken!” De Voorjaarsmarkt eindigt om 17.00 uur. Parkeren is deze zondag gratis in Zevenaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties